Individuelle forløb

Enneagram coaching og IEQ9-test

Integrative Enneagramtest IEQ9 er vel nok verdens mest valide og gennemarbejdede Enneagramtest. Jeg udbyder denne anerkendte Enneagramtest som en integreret del af et coachingforløb hos mig.

Vil du gerne blive klogere på dine reaktionsmønstre, hvad der driver og trigger dig, eller hvordan du kan forbedre din relation til andre?

Så er Enneagrammet et oplagt redskab! Den fyldige og professionelle rapport udgør et rigtig godt udgangspunkt for at arbejde med din egen personlighedstype, få øje på dine mønstre og se dine unikke udviklingsmuligheder og potentialer.

Se evt. mere om testen her

 

Enneagrammet – en kort introduktion

Enneagram-typologien er en flere hundrede år gammel, dybdegående beskrivelse af 9 grundlæggende personlighedstyper. Helt basalt er det en kortlægning af menneskers dybtliggende motiver for det, de gør, tænker og føler. Enneagrammet fokuserer på det underbevidste sind modsat mange andre personlighedstypologier, der fokuserer på det bevidste sind (kognitive typologier).

Enneagrammet hjælper os med at sætte perspektiv på de historier, som vi går og fortæller om os selv. Historierne er en beskrivelse af vores opfattelse af os selv, men fortæller også noget om, hvordan vi opfatter og tolker vores medmennesker.

Enneagrammet beskriver motiverne – eller frygten – bag vores adfærd og kan bl.a. give os et indblik i:

  • Hvorfor vi gør de ting vi gør
  • Hvordan vi påvirker vores relationer
  • Hvordan vi leder andre mennesker
  • Hvordan vi håndterer forandring og modgang
  • Hvordan vi bedst muligt kommer tilbage i balance, når noget presser os
  • Og meget, meget mere...

 

Enneagrammet er én af de få persontypologier, der rummer flere dimensioner – og det rummer således både dine egne unikke karaktertræk samt den dynamik, der opstår i relationer med andre mennesker. Derfor er Enneagrammet et helt unikt udviklingsværktøj i virksomheder og organisationer – og for den enkelte!

Læs mere om enneagrammet

Praktisk info

Et forløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes. Et forløb inkluderer standardrapporten fra IEQ9.

1.500kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."