Individuelle forløb

Enneagram coaching og IEQ9-test

Integrative Enneagramtest IEQ9 er vel nok verdens mest valide og gennemarbejdede Enneagramtest. Jeg udbyder denne anerkendte Enneagramtest som en integreret del af et coachingforløb hos mig.

Vil du gerne blive klogere på dine reaktionsmønstre, hvad der driver og trigger dig, eller hvordan du kan forbedre din relation til andre?

Så er Enneagrammet et oplagt redskab! Den fyldige og professionelle rapport udgør et rigtig godt udgangspunkt for at arbejde med din egen personlighedstype, få øje på dine mønstre og se dine unikke udviklingsmuligheder og potentialer.

Se evt. mere om testen her

 

Enneagrammet – en kort introduktion

Enneagram-typologien er en flere hundrede år gammel, dybdegående beskrivelse af 9 grundlæggende personlighedstyper. Helt basalt er det en kortlægning af menneskers dybtliggende motiver for det, de gør, tænker og føler. Enneagrammet fokuserer på det underbevidste sind modsat mange andre personlighedstypologier, der fokuserer på det bevidste sind (kognitive typologier).

Enneagrammet hjælper os med at sætte perspektiv på de historier, som vi går og fortæller om os selv. Historierne er en beskrivelse af vores opfattelse af os selv, men fortæller også noget om, hvordan vi opfatter og tolker vores medmennesker.

Enneagrammet beskriver motiverne – eller frygten – bag vores adfærd og kan bl.a. give os et indblik i:

  • Hvorfor vi gør de ting vi gør
  • Hvordan vi påvirker vores sociale relationer
  • Hvordan vi leder andre mennesker
  • Hvordan vi håndterer forandring og modgang

 

Enneagrammet er en af de få persontypologier, der rummer flere dimensioner – og det rummer således både dine egne unikke karaktertræk samt den dynamik, der opstår i relationer med andre mennesker. Derfor er Enneagrammet et helt unikt udviklingsværktøj i virksomheder og organisationer – og for den enkelte!

Læs mere om enneagrammet

Praktisk info

Et forløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes. Et forløb inkluderer standardrapporten fra IEQ9.

1.250kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."