Ydelser

Workshops, foredrag og kurser

I Prospectus workshops, foredrag og kurser sætter vi fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres kultur - med konkrete værktøjer til at håndtere netop jeres udfordringer på i jeres strategiske retning.

I langt de fleste ledelser og virksomheder er der fra tid til anden behov for at stoppe op og få sat perspektiv på tingene.

Ved at arbejde bevidst med jeres kultur i organisationen og i ledelsen, kan I optimere jeres kommunikation, samarbejde, forandringsadfærd og psykologiske tryghed. Med andre ord: sikre et solidt fundament for at jeres fokus kan rettes mod jeres vej mod fremtidens strategiske mål - på en bære- og væredygtig måde.

Jeg tilbyder skræddersyede workshops, foredrag og kurser, hvor vi sammen gennemgår relevante udfordringer for jeres virksomhed. Jeres udbytte er et overblik over jeres udfordring, et nyt perspektiv på udfordringen samt forslag til relevante tiltag.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes.
Se evt. mere om de allerede definerede workshops i menuen ude til højre.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød (op til 15 deltagere). Lokaler og alle materialer er inkluderet i prisen.

Alle samtaler, workshops og kurser er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

20.000 kr.ekskl. moms. (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”