Ydelser

Interim opgaver

Jeg tilbyder løsning af interim opgaver, eksempelvis som interim direktør/økonomichef i mindre og mellemstore virksomheder eller med assistance til konkrete, ledelsesmæssige opgaver i en mellemperiode

Med min baggrund som statsautoriseret revisor har jeg gennem årene arbejdet med en bred vifte af såvel private som offentlige virksomheder i mange forskellige brancher. Jeg har på den måde haft mulighed for at bidrage til og deltage i talrige ledelsesfora og bestyrelsesmøder. Dette har givet mig dyb indsigt i de enkelte interessenters behov, praktiske løsningsmuligheder og - ikke mindst - den mest optimale kommunikation af de relevante budskaber. Herudover har det givet mig erfaring i at håndtere mange forskellige organisatoriske lag.

Jeg tilbyder at indtræde som interim direktør/økonomichef i mindre og mellemstore virksomheder, eksempelvis ved omstrukturering, generationsskifte eller ved strukturering og strømlining af processer i eksisterende set-up.

Interim CEO/CFO

Et samarbejde starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes.

Alle samtaler er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

1.350 kr.ekskl. moms pr. time (kontakt mig for tilbud på længerevarende opgaver)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”