Interim opgaver

Interim direktør/økonomichef

Jeg tilbyder at indtræde som interim direktør/økonomichef i mindre og mellemstore virksomheder.

Med min baggrund som statsautoriseret revisor har jeg gennem årene arbejdet med en bred vifte af såvel private som offentlige virksomheder i mange forskellige brancher. Herudover arbejder jeg selv som professionelt bestyrelsesmedlem. Jeg har på den måde haft mulighed for at bidrage til og deltage i talrige ledelsesfora, leder- og personalemøder samt bestyrelsesmøder. Dette har givet mig dyb indsigt i de enkelte interessenters behov, praktiske løsningsmuligheder og - ikke mindst - den mest optimale kommunikation af de relevante budskaber. Herudover har det givet mig erfaring i at håndtere mange forskellige organisatoriske lag.

Jeg tilbyder at indtræde som interim direktør/økonomichef i mindre og mellemstore virksomheder og varetage den daglige ledelse i en mellemperiode. Det kan eksempelvis være relevant ved omstrukturering, generationsskifte eller ved strukturering og strømlining af processer i eksisterende set-up. Med min erfaring med salgsprocesser og turnaround, kan jeg varetage organisationsforandringer og -tilpasninger, ligesom jeg kan håndtere forhandlingssituationer og kontraktindgåelse.

Praktisk info

Et samarbejde starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes.

1.350 kr.ekskl. moms pr. time (kontakt mig for tilbud på længerevarende opgaver)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"