Om Prospectu

Camilla Mehlsen

Min drøm er at ændre måden, hvorpå vi driver forretning – med fokus på ledelse, relationer og selvindsigt.

Efter mange år i revisionsbranchen stiftede jeg i 2014 min virksomhed, Prospectu. Med min baggrund som statsautoriseret revisor har jeg gennem årene arbejdet med en bred vifte af såvel private som offentlige virksomheder i mange forskellige brancher. Jeg har på den måde haft mulighed for at betragte talrige organisationer, kulturer og ledelsesrum. 

Det har vakt min store passion for en anderledes tilgang til ledelse og kultur. Prospectu betyder ”Perspektiv” på latin. At have perspektiv betyder at vi evner at se helheder og sammenhænge – og det er netop det, der er nøglen i mit arbejde med ledere og virksomheder. Tingene kan se helt anderledes ud fra et andet perspektiv og det kan være ganske værdifuldt at inddrage!

Min grundlæggende filosofi er, at hvis vi alle bruger vores ressourcer på at arbejde med det, vi brænder allermest for, vil vi som samfund blive langt mere rigt. Ikke kun økonomisk, men også kvalitativt. Og med et samfund, der efterhånden hviller på en brændende platform, er tiden så rigeligt inde til at indrette sin forretning efter det vilkår. Jeg VED bare, at der er en anden og bedre måde at gøre det på – for jeg har set det!

I dag kombinerer jeg min erhvervsmæssige passion med min store passion for islandske heste. På vores gård i den smukke nordsjællandske natur avler og træner jeg sammen med min familie islandske heste mod konkurrencer. Det giver en fantastisk balance i livet for mig, at jeg har mulighed for at kombinere mine passioner.

Hvad nu, hvis vejen er målet? - Camilla Mehlsen

Uddannelse

Efter jeg valgte at forfølge min store drøm om at gøre en forskel i dansk erhvervsliv, har jeg videreuddannet mig indenfor flere interessante og horisontudvidende områder. Mit fokus er ledelse, relationer og selvindsigt, hvor bl.a. hjernes funktioner og emotioner spiller en afgørende rolle. Udover nedenstående uddannelser har jeg en lang række kommunikations-, facilitering-, og formidlingskurser bag mig. 

 • 2023; Certificering i Psykologisk Tryghed og The Fearless Organization Scan
 • 2020; Bestyrelsesuddannelse, Board Certificate v/Board Company
 • 2020; International Enneagram Association - Accredited Professional
 • 2020; Assesment of the Five Behaviors of a Cohesive Team - certificeret facilitator, Strong Teams
 • 2019; Akrediteret til Teamrapporten i IEQ9 Integrative Enneagram Test
 • 2019; LEGO Serious Play - certificiering til anvendelse i workshops
 • 2019; Certificeret Team Coach (ICC)
 • 2018; Master Coach (Manning Inspire)
 • 2018; ESaC - Emotional Skills and Competencies, Paul Ekman International, Manchester University
 • 2017; Akrediteret til IEQ9 Integrative Enneagram Test
 • 2017; Enneagram Coach
 • 2017; Certificeret Stresscoach
 • 2016; Certificeret Business Coach (ICC)
 • 2016; Neuroscience for Coaches (ICC)
 • 2015; Enneagram, Practitioner
 • 2015; NLP Practitioner
 • 2014; Certificeret Coach (ICC)
 • 1998-2011; Erhvervsfaglig uddannelse: Statsaut. Revisor, Cand.merc.aud, HD-R
Læs mere Luk

Erhvervserfaring

Jeg har siden 2014 drevet min virksomhed, Prospectu, og har gennem årene arbejdet med en utrolig bred vifte af såvel private som offentlige virksomheder i mange forskellige brancher. Kontakt mig gerne for referencer.

Herudover har jeg haft følgende erhvervsmæssige beskæftigelse:

Zacho-Lind A/S, bestyrelsesmedlem 2020-

 • Proff. bestyrelsesmedlem

FSR - danske revisorer, ekstern underviser 2011-2017:

 • Varetagelsen af afvikling af flere kursushold i unge revisorers forløb gennem uddannelsen i revision og ekstern regnskab

Revisionsbranchen, 1998-2014: EY, KPMG, Beierholm, PwC, Deloitte – i såvel provinsen som i København:

 • Fusionen mellem revisionsgiganten KPMG Danmark og EY: forhandling, forandring, kommunikation og proces! Kunsten at kombinere det bedste fra to verdener – og lade alle sidde tilbage med fornemmelsen af at de er blevet tilgodeset.
 • Innovatør og provokatør – hvordan kan det eksisterende udfordres, vendes rundt og gøres bedre? Kan nye måder at tænke på være gavnligt – også i denne branche?
 • Projektleder for udviklingsprojekter – fra idé, gennem godkendelse og ”salg” af idéen til design og implementering, herunder den vigtigste opgave af dem alle: kommunikation. Drivkraften til kulturforandring i en forandringsavers verden...
 • Undervisning og facilitering – faglige og forretningsorienterede kurser, såvel internt som eksternt.
 • Faglig konsulent – med fokus på forretningsudvikling og ejerledede virksomheder i mellemsegmentet.
 • Ledende revisor – med ansvaret for en bred kundeportefølje – primært bestående af ejerledede virksomheder i mellemsegmentet.
 • Personaleansvarlig – MUS-samtaler, lønforhold, coach-funktion, planlægning.
Læs mere Luk
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder foredrag, kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Workshops, foredrag og kurser

I Prospectus workshops, foredrag og kurser sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres kultur - med konkrete værktøjer til at håndtere netop jeres udfordringer på i jeres strategiske retning.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere

Interim opgaver

Jeg tilbyder løsning af interim opgaver, eksempelvis som interim direktør/økonomichef i mindre og mellemstore virksomheder eller med assistance til konkrete, ledelsesmæssige opgaver i en mellemperiode

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Jensen Ståhl, iværksætter

At have Enneagrammet som redskab til at udvikle sig selv som leder er helt unikt. Det har givet mig indsigt i mine udfordringer, styrker og udviklingsmuligheder. Jeg kan nu langt bedre læse mine ansatte, kunder og samarbejdspartnere og kan i højere grad bevidst vælge min adfærd. Udviklingen sker ikke på en dag... små skridt - med Camilla på sidelinjen som en fast partner i samarbejde og sparring.

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”