Individuelle forløb

Konflikthåndtering

Når kommunikationen i en kortere eller længere periode ikke har fungeret optimalt, kan der fra tid til anden være behov for ekstern hjælp til at komme tilbage på rette spor igen.

Når kommunikationen mellem professionelle parter er konfliktfyldt eller ikke bare fungerer optimalt, lider alle under det - både de involverede parter, kolleger og især medarbejdere, der refererer til de stridende parter. Ofte lider virksomhedens performance også under det og det må aldrig undervurderes, hvilken effekt det har på interessenterne omkring virksomheden.

Ved sessioner med alle parter (og evt. individuelle sessioner) hjælper jeg jer til at få talt om det, der kan være svært og følsomt at få sat ord på. En neutral dialog med fokus på at forstå hinandens perspektiv er ofte en yderst effektiv måde at komme tilbage i det gode samarbejde igen.

Praktisk info

Et samarbejde starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen. Sessionerne kan foregå i mine lokaler og det er inkluderet i prisen.

Alle samtaler er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

1.500kr. ekskl. moms pr. time
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”