Workshops, foredrag og kurser

Psykologisk tryghed, emotionel intelligens og konflikthåndtering

At være en del af en virksomhed og en arbejdsplads vil fra tid til anden give udslag i udfordringer og konflikter. Vi er som mennesker programmeret til at arbejde mod eget mål efter egne metoder. Kompromis er noget, der skal læres!
  • Hvordan står det til med den psykologiske tryghed hos jer - og hvilken betydning har det for jeres virksomhed?
  • Hvad skal der til for at skabe en kultur, der giver jer et godt grundlag for et udbytterigt samarbejde både internt og eksternt?
  • Hvilke menneskelige mekanismer er på spil, når det hele bliver svært?
  • Hvordan bakker I som ledelsesteam op om en kultur, hvor det er naturligt at tage ansvar – også i konflikter?

Jeg tilbyder skræddersyede forløb, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og tager fat på de helt konkrete udfordringer, der udspiller sig i jeres samarbejde og relationer. Vi gennemgår relevant viden om emotionel intelligens, konflikter, psykologisk tryghed og dynamikker mellem mennesker. I får et overblik over jeres indbyrdes syn på "status quo" hos jer og hvordan I i fællesskab kan bakke op om processer, der løfter jeres samarbejde og relationer til det næste niveau.

Ingen virksomheder er ens, og derfor er mit udgangspunkt altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

 

Læs evt. mere her:

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Det er en oplagt mulighed at tilføje en måling af den psykologiske tryghed i netop jeres team (The Fearless Organization Scan).

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød (op til 15 deltagere). Lokaler og alle materialer er inkluderet i prisen.

Alle forløb er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

20.000 kr.ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."

Kursusdeltager på Selvindsigt og ledelse af mennesker

"Det har været et fantastisk kursus - det burde være obligatorisk for alle ledere!"