Individuelle forløb

Enneagram coaching og IEQ9-test

Integrative Enneagramtest IEQ9 er vel nok verdens mest valide og gennemarbejdede Enneagramtest. Jeg udbyder denne anerkendte Enneagramtest som en integreret del af et coachingforløb hos mig.

Vil du gerne blive klogere på dine reaktionsmønstre, hvad der driver og trigger dig, eller hvordan du kan forbedre din relation til andre?

Så er Enneagrammet et oplagt redskab! Den fyldige og professionelle rapport udgør et rigtig godt udgangspunkt for at arbejde med din egen personlighedstype, få øje på dine mønstre og se dine unikke udviklingsmuligheder og potentialer.

Se evt. mere om testen her

 

Enneagrammet – en kort introduktion

Enneagram-typologien er en flere hundrede år gammel, dybdegående beskrivelse af 9 grundlæggende personlighedstyper. Helt basalt er det en kortlægning af menneskers dybtliggende motiver for det, de gør, tænker og føler. Enneagrammet fokuserer på det underbevidste sind modsat mange andre personlighedstypologier, der fokuserer på det bevidste sind (kognitive typologier).

Enneagrammet hjælper os med at sætte perspektiv på de historier, som vi går og fortæller om os selv. Historierne er en beskrivelse af vores opfattelse af os selv, men fortæller også noget om, hvordan vi opfatter og tolker vores medmennesker.

Enneagrammet beskriver motiverne – eller frygten – bag vores adfærd og kan bl.a. give os et indblik i:

  • Hvorfor vi gør de ting vi gør
  • Hvordan vi påvirker vores relationer
  • Hvordan vi leder andre mennesker
  • Hvordan vi håndterer forandring og modgang
  • Hvordan vi bedst muligt kommer tilbage i balance, når noget presser os
  • Og meget, meget mere...

 

Enneagrammet er én af de få persontypologier, der rummer flere dimensioner – og det rummer således både dine egne unikke karaktertræk samt den dynamik, der opstår i relationer med andre mennesker. Derfor er Enneagrammet et helt unikt udviklingsværktøj i virksomheder og organisationer – og for den enkelte!

Læs mere om enneagrammet

Praktisk info

Et forløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes. Et forløb inkluderer standardrapporten fra IEQ9. Sessionerne kan foregå pr. telefon, i mine lokaler eller i jeres virksomhed.

Alle samtaler er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

1.500kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder foredrag, kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Workshops, foredrag og kurser

I Prospectus workshops, foredrag og kurser sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres kultur - med konkrete værktøjer til at håndtere netop jeres udfordringer på i jeres strategiske retning.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere

Interim opgaver

Jeg tilbyder løsning af interim opgaver, eksempelvis som interim direktør/økonomichef i mindre og mellemstore virksomheder eller med assistance til konkrete, ledelsesmæssige opgaver i en mellemperiode

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”