Cookie- og Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

Som kunde hos Prospectu betror du mig dine oplysninger, og jeg gør mit yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Prospectu

Adresse: Høveltevej 70, 3460 Birkerød

CVR-nr.: 36254335

Tlf.: +45 53 63 94 32

E-mail: mail@prospectu.dk

 

COOKIEPOLITIK

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør, at hjemmesiden kan genkende dig – ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt, samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap.

Cookies hjælper mig med at få et indblik i dit besøg, så jeg løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden. Jeg bruger også cookies med det formål at øge min service, samt løbende tilpasning af mine ydelser, så de matcher dit behov bedst muligt.

Hvilke typer cookies bruger jeg?

Når du besøger Prospectus hjemmeside (www.prospectu.dk), indsamles tre typer af informationer om din brug af hjemmesiden:

  • Jeg anvender statistikcookies til at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden, herunder hvilke sider du besøger, hvor lang tid du bliver på siden etc. Disse informationer bliver anvendt til at optimere min hjemmeside i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
    Google Analytics er en af de statistikcookies, jeg anvender, til at registrere antal af besøg og mine besøgendes øvrige adfærd på hjemmesiden. Dette er med til at sikre, at jeg kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger min hjemmeside.

  • Jeg anvender personaliserede trackingcookies, der følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger jeg til at kunne vise dig relevant indhold på hjemmesiden baseret på din færden. De personaliserede cookies kommer til udtryk ved, at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det, du lige har set på.

  • Jeg anvender desuden markedsføringscookies, som er baseret på din færden på min hjemmeside. Disse cookies fungerer på den måde, at du bliver præsenteret for relevant indhold andre steder på internettet, som relaterer sig til det, du har læst på min hjemmeside.


Sådan administrerer og sletter du cookies

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af, hvis du afviser cookies.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenfor beskriver jeg, hvilke informationer jeg indsamler, hvordan disse anvendes og til hvilket formål. Udover at beskrive, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, beskriver jeg også dine rettigheder, og hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for mig, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring min behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Prospectu
Høveltevej 70
3460 Birkerød
CVR-nr.: 36254335

Tlf.: +45 53 63 94 32

E-mail: mail@prospectu.dk

Web: www.prospectu.dk

 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via min hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til mig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte mig.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået min hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på min hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så jeg kan optimere min hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mig på mail@prospectu.dk.

 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler jeg forskellige persondata, når jeg er i kontakt med dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Modtagelse og besvarelse af henvendelser
  • Tilmelding til workshops, kurser, uddannelse og individuelle forløb
  • Udarbejdelse af et forløb målrettet dig og din arbejdsplads
  • Markedsføring

Eksempler på data, jeg indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af hvilken sammenhæng jeg har kontakt med dig i, kan det være oplysninger som for eksempel dit mentale og fysiske helbred, din arbejdssituation, familieforhold og andre private forhold.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler jeg i forbindelse med, at du deltager i et forløb; dette kan være kurser, uddannelse, workshops eller individuelle forløb. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig og virksomheden et skræddersyet forløb, som matcher de aktuelle udfordringer i jeres virksomhed.

 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for mig at tilbyde dig min assistance, da jeg ikke kan sammensætte et effektivt og meningsfuldt forløb uden dine oplysninger. Jeg kan derfor ikke gennemføre et forløb med dig / jer uden afgivelse af et minimum af personoplysninger.

 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Jeg deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når jeg deler dine persondata, gør jeg det for at give dig den bedst mulige oplevelse i det forløb, du deltager i.

I forbindelse med min behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer mit økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet.

 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med, samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Kursusdeltager på Selvindsigt og ledelse af mennesker

"Det har været et fantastisk kursus - det burde være obligatorisk for alle ledere!"

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.