Individuelle forløb

Executive coaching og ledersparring

Executive coaching og ledersparring hjælper dig til at navigere professionelt og autentisk i din lederrolle. Det giver dig den professionelle sparring du har brug for, når de store og svære beslutninger skal træffes - og reaktionerne på dem skal forstås.

Executive coaching og ledersparring handler om din udvikling og tryghed som leder - et ansvar mange ledere står helt alene med...

Som leder sidder du ofte alene med de store, essentielle spørgsmål og beslutninger. Executive coaching og ledersparring kan være en hjælp til at få et perspektiv på dine tanker, men det kan også være en hjælp til at arbejde med en helt konkret målsætning. Målsætningen kan være et resultatorienteret mål eller et ønske om forbedring af relationer, håndtering af konflikter, bedre lederskab, bevidsthed om egne vaner og reaktionsmønstre eller noget helt andet.

Som leder er den altoverskyggende vigtigste kompetence; balance! Når du som leder kender dig selv og dine reaktionsmønstre, kan du i langt højere grad – og med langt større succes – navigere i din lederrolle og være den professionelle og autentiske leder, som giver følgeskab fra dine medarbejdere. 

Med en klippekort-ordning tilbyder jeg at være din professionelle sparringspartner, når du har brug for det. Med min erfaring og mine mange coachingspecialer i rygsækkken kan jeg give dig et brugbart perspektiv på dine tanker, på konsekvensen af dine beslutninger og på dine medarbejderes reaktioner.

Praktisk info

Et samarbejde starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes. Sessionerne kan foregå pr. telefon, i mine lokaler eller i jeres virksomhed.

Alle samtaler er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

1.500kr. ekskl. moms pr. session (rabat-ordning ved klippekort)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."