Individuelle forløb

Stresscoaching

Stressudfordringer er efterhånden en del af dagligdagen i de fleste virksomheder. Det smitter af på vores adfærd og samarbejde med andre og går ud over vores arbejdsglæde, kreativitet og effektivitet.

Når vi er stressede er vi ikke altid den udgave af os selv, som vi ønsker at være og stress smitter alvorligt af på vores adfærd og på vores påvirkning på andre. Stress er derfor også et fælles ansvar at få håndteret – i tide!

Stress er en helt naturlig ting! Men når årsagen til stress ikke kan løses ved fysisk reaktion, ophobes stressen i kroppen med uro og frustration i hjernen til følge.

Læs evt. mere om stress her


👉
Føler du – eller nogle af dine medarbejdere – at glasset er for fuldt?

👉 Virker hverdagen (og det hele) til tider uoverskueligt?

👉 Kan du mærke at dit overskud de fleste dage er begrænset?

👉 Savner du at være den ressourcefulde udgave af dig selv?

 

Måske kunne du  eller nogen i din organisation have gavn af et stresscoachingforløb med fokus på at blive afstresset, finde årsagerne til stressen og derefter lære metoder til at håndtere de situationer i fremtiden.

Praktisk info

Et stresscoachingforløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes.

Et stressforløb er sædvanligvis på 6-8 sessioner, hvor hver session varer ca. 50 min.

1.000kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”