Individuelle forløb

Stresscoaching

Stressudfordringer er efterhånden en del af dagligdagen i de fleste virksomheder. Det smitter af på vores adfærd og samarbejde med andre og går ud over vores arbejdsglæde, kreativitet og effektivitet.

Når vi er stressede er vi ikke altid den udgave af os selv, som vi ønsker at være og stress smitter alvorligt af på vores adfærd og på vores påvirkning på andre. Stress er derfor også et fælles ansvar at få håndteret – i tide!

Stress er en helt naturlig ting! Men når årsagen til stress ikke kan løses ved fysisk reaktion, ophobes stressen i kroppen med uro og frustration i hjernen til følge.

Læs evt. mere om stress her


👉
Føler du – eller nogle af dine medarbejdere – at glasset er for fuldt?

👉 Virker hverdagen (og det hele) til tider uoverskueligt?

👉 Kan du mærke at dit overskud de fleste dage er begrænset?

👉 Savner du at være den ressourcefulde udgave af dig selv?

 

Måske kunne du  eller nogen i din organisation have gavn af et stresscoachingforløb med fokus på at blive afstresset, finde årsagerne til stressen og derefter lære metoder til at håndtere de situationer i fremtiden.

Praktisk info

Et stresscoachingforløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes.

Et stressforløb er sædvanligvis på 6-8 sessioner, hvor hver session varer ca. 50 min.

1.000kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Kursusdeltager på Selvindsigt og ledelse af mennesker

"Det har været et fantastisk kursus - det burde være obligatorisk for alle ledere!"

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.