Individuelle forløb

Stresscoaching

Stressudfordringer er efterhånden en del af dagligdagen i de fleste virksomheder. Det smitter af på vores adfærd og samarbejde med andre og går ud over vores arbejdsglæde, kreativitet og effektivitet.

Når vi er stressede er vi ikke altid den udgave af os selv, som vi ønsker at være og stress smitter alvorligt af på vores adfærd og på vores påvirkning på andre. Stress er derfor også et fælles ansvar at få håndteret – i tide!

Stress er en helt naturlig ting! Men når årsagen til stress ikke kan løses ved fysisk reaktion, ophobes stressen i kroppen med uro og frustration i hjernen til følge.

Læs evt. mere om stress her


👉
Føler du – eller nogle af dine medarbejdere – at glasset er for fuldt?

👉 Virker hverdagen (og det hele) til tider uoverskueligt?

👉 Kan du mærke at dit overskud de fleste dage er begrænset?

👉 Savner du at være den ressourcefulde udgave af dig selv?

 

Måske kunne du  eller nogen i din organisation have gavn af et stresscoachingforløb med fokus på at blive afstresset, finde årsagerne til stressen og derefter lære metoder til at håndtere de situationer i fremtiden.

Praktisk info

Et stresscoachingforløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes.

Et stressforløb er sædvanligvis på 6-8 sessioner, hvor hver session varer ca. 50 min.

1.000kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”