Individuelle forløb

Stresscoaching

Stressudfordringer er efterhånden en del af dagligdagen i de fleste virksomheder. Det smitter af på vores adfærd og samarbejde med andre og går ud over vores arbejdsglæde, kreativitet og effektivitet.

Når vi er stressede er vi ikke altid den udgave af os selv, som vi ønsker at være og stress smitter alvorligt af på vores adfærd og på vores påvirkning på andre. Stress er derfor også et fælles ansvar at få håndteret – i tide!

Stress er en helt naturlig ting! Men når årsagen til stress ikke kan løses ved fysisk reaktion, ophobes stressen i kroppen med uro og frustration i hjernen til følge.

Læs evt. mere om stress her


👉
Føler du – eller nogle af dine medarbejdere – at glasset er for fuldt?

👉 Virker hverdagen (og det hele) til tider uoverskueligt?

👉 Kan du mærke at dit overskud de fleste dage er begrænset?

👉 Savner du at være den ressourcefulde udgave af dig selv?

 

Måske kunne du  eller nogen i din organisation have gavn af et stresscoachingforløb med fokus på at blive afstresset, finde årsagerne til stressen og derefter lære metoder til at håndtere de situationer i fremtiden.

Praktisk info

Et stresscoachingforløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes.

Et stressforløb er sædvanligvis på 6-8 sessioner, hvor hver session varer ca. 50 min.

1.000kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.