Workshops, foredrag og kurser

Kultur, vision og strategi - er I klar til fremtiden?

I en verden i hastig forandring har det aldrig været mere relevant, at stoppe op tage et kig ind i fremtiden - og med de briller på få sat perspektiv på virksomheden. Her får I et overblik over jeres nuværende ståsted og kultur, mulige fremtidige retning samt forslag til relevante tiltag, der kan optimere jeres vej mod fremtidens strategiske mål - på en bære- og væredygtig måde.
  • Hvad er det vi som organisation er særligt dygtige til?
  • Hvor er vi på vej hen?
  • Hvilken samfundskontrakt har vi?
  • Hvordan ser vores fremtidige forretningsmodel ud?
  • Hvad sker der hos vores kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og andre centrale interessenter?
  • Er vores kultur hæmmende eller fremmende for strategien?


Jeg tilbyder skræddersyede forløb, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. Sammen lægger vi en plan for jeres videre arbejde, med relevante tiltag der kan fungere som en katalysator mod jeres fremtidige forretningsmodel og strategiske mål. På den måde kan I selv arbejde videre med at forbedre og udnytte virksomhedens potentiale.

Ingen virksomheder er ens, og derfor er strategiarbejde heller ikke en ”opskrift” eller en drejebog, du kan tage ned fra hylden. Du kan lade dig inspirere af andre virksomheder og litteratur, men der vil aldrig være to processer, som er ens. Mit udgangspunkt er altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

 

Læs evt. mere her:

 

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød (op til 15 deltagere). Lokaler og alle materialer er inkluderet i prisen.

Alle forløb er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

20.000 kr.ekskl. moms. (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt