Workshops, foredrag og kurser

Enneagrammet – og den gode arbejdsplads

Vi investerer dagligt hele vores person i vores arbejde! Og for at blive den bedste udgave af os selv, skal vi kende vores egne mønstre, udfordringer og potentialer – og lære at udnytte dem. Det er kun sådan, vi formår at få andre med os!

Enneagrammet er et professionelt og effektivt værktøj til at få indsigt i drivkraft, reaktionsmønstre og roller. Det giver et helt unikt perspektiv på de dynamikker, der udspiller sig, når vi samarbejder og kommunikerer med andre.

Ved at have dybdegående kendskab til os selv, kan vi helt autentisk og naturligt fungere som den bedste udgave af os selv, den bedste rollemodel for vores omverden og for de medarbejdere, vi udfører en lederrolle overfor. 

Ved brug af Enneagrammet får I indsigt i, hvordan I mest optimalt kan håndtere opgaver, samarbejde og udfordringer – både på individuelt plan, i teamet og på ledelsesmæssigt plan.

På disse forløb sætter vi fokus på jeres virksomhed og medarbejdernes evne til at navigere som medarbejder, blandt medarbejdere og i en lederrolle – i en verden i forandring. Vi arbejder med teorien bag de forskellige personlighedstyper i Enneagrammet med henblik på at udbrede forståelsen af vores kolleger og – ikke mindst – os selv. Vi gennemgår praktiske værktøjer til håndtering af forskellige udfordringer, som I kan tage med jer hjem til jeres dagligdag i virksomheden - til glæde for trivsel, samarbejde og effektivitet.

Enneagrammet kan som værktøj i organisationer bl.a. hjælpe med at besvare følgende spørgsmål: 

  • Hvordan håndterer jeg selv dagligdagens udfordringer professionelt og med overskud?
  • Hvordan reagerer jeg under pres?
  • Hvilke unikke ressourcer rummer jeg – og hvilke rummer mine kolleger?
  • Hvilken rolle kan jeg selv spille i at påvirke samarbejdet og kulturen i en positiv retning?

Læs evt. mere her:

Praktisk info

Et forløb om "Enneagrammet - og den gode arbejdsplads" kan skræddersyes efter jeres behov. Jeg anbefaler, at forløbet afholdes over 1-3 dage, afhængigt af behov. Dagene kan være adskilt tidsmæssigt. Det er en oplagt mulighed at tilføje Integrative Enneagramtest IEQ9, som vel nok er verdens mest valide og gennemarbejdede Enneagramtest.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød (op til 15 deltagere). Lokaler og alle materialer er inkluderet i prisen.

Alle forløb er naturligvis fortrolige og underlagt tavshedspligt.

20.000 kr.ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Kontakt

Lad os udfolde dit potentiale

Kontakt
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"