Artikler

Find inspiration og viden

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Læs mere

Situationsbestemt ledelse – "model" eller sund fornuft?

Hvorfor er det blevet sådan, at vi har behov for at konceptualisere og måle alt? Hvad er der blevet af den gode, gammeldags sunde fornuft?

Læs mere

Enneagrammet – som udviklings- og ledelsesværktøj

At være en del af en arbejdsplads stiller store krav til rummelighed og respekt for andres syn på verden.

Læs mere

Hvorfor er det så svært at ændre sine måder at reagere på?

Hvem kender ikke til følelsen af at beslutte sig for, at nu vil vi ALDRIG hidse os op på børnene, kollegerne eller medtrafikanterne igen – for så alligevel at gøre netop det…?

Læs mere

High Performance igennem teamudvikling

Når der er udskiftning i teamet, starter rejsen rundt i 4-kanten igen, hvor teamet forhåbentligt og forventeligt har lært af tidligere rejser, og dermed kan gennemføre næste tur på et højere niveau af indsigt.

Læs mere

De fem dysfunktioner i et team

Velfungerende teams: Måske er det slet ikke så svært at opnå, som forekomsten i erhvervslivet tilsyneladende viser, at det skulle være?

Læs mere
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.