Workshops

Teamdynamikker og konflikthåndtering

At være en del af en virksomhed og en arbejdsplads vil fra tid til anden give udslag i udfordringer og konflikter. Vi er som mennesker programmeret til at arbejde mod eget mål efter egne metoder. Kompromis er noget, der skal læres!

Hvad er dynamik mellem mennesker? Hvilke faktorer er centrale at have fokus på, når forandringens vinde blæser? Hvordan bakker I som ledelsesteam op om en kultur, hvor det er naturligt at tage ansvar – også i konflikter? En kultur der giver jer et godt grundlag for et udbytterigt samarbejde?

Jeg tilbyder en skræddersyet workshop, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. Vi gennemgår relevant viden om dynamikker mellem mennesker og hvordan vi helt ubevidst sender og modtager signaler til og fra hinanden. I får et overblik over, hvilke faser i konflikthåndtering I skal igennem, hvad de indebærer, og hvordan I kan bakke op om processer, der løfter jeres samarbejde til det næste niveau.

Ingen virksomheder er ens, og derfor er mit udgangspunkt altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Herefter er prisen pr. dag 14.000 kr. ekskl. moms.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød. Lokaler er inkluderet i prisen.

14.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”