Workshops

Teamdynamikker og konflikthåndtering

At være en del af en virksomhed og en arbejdsplads vil fra tid til anden give udslag i udfordringer og konflikter. Vi er som mennesker programmeret til at arbejde mod eget mål efter egne metoder. Kompromis er noget, der skal læres!

Hvad er dynamik mellem mennesker? Hvilke faktorer er centrale at have fokus på, når forandringens vinde blæser? Hvordan bakker I som ledelsesteam op om en kultur, hvor det er naturligt at tage ansvar – også i konflikter? En kultur der giver jer et godt grundlag for et udbytterigt samarbejde?

Jeg tilbyder en skræddersyet workshop, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. Vi gennemgår relevant viden om dynamikker mellem mennesker og hvordan vi helt ubevidst sender og modtager signaler til og fra hinanden. I får et overblik over, hvilke faser i konflikthåndtering I skal igennem, hvad de indebærer, og hvordan I kan bakke op om processer, der løfter jeres samarbejde til det næste niveau.

Ingen virksomheder er ens, og derfor er mit udgangspunkt altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Herefter er prisen pr. dag 14.000 kr. ekskl. moms.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød. Lokaler er inkluderet i prisen.

14.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Kursusdeltager på Selvindsigt og ledelse af mennesker

"Det har været et fantastisk kursus - det burde være obligatorisk for alle ledere!"

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.