Workshops

Teamdynamikker og konflikthåndtering

At være en del af en virksomhed og en arbejdsplads vil fra tid til anden give udslag i udfordringer og konflikter. Vi er som mennesker programmeret til at arbejde mod eget mål efter egne metoder. Kompromis er noget, der skal læres!

Hvad er dynamik mellem mennesker? Hvilke faktorer er centrale at have fokus på, når forandringens vinde blæser? Hvordan bakker I som ledelsesteam op om en kultur, hvor det er naturligt at tage ansvar – også i konflikter? En kultur der giver jer et godt grundlag for et udbytterigt samarbejde?

Jeg tilbyder en skræddersyet workshop, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. Vi gennemgår relevant viden om dynamikker mellem mennesker og hvordan vi helt ubevidst sender og modtager signaler til og fra hinanden. I får et overblik over, hvilke faser i konflikthåndtering I skal igennem, hvad de indebærer, og hvordan I kan bakke op om processer, der løfter jeres samarbejde til det næste niveau.

Ingen virksomheder er ens, og derfor er mit udgangspunkt altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Herefter er prisen pr. dag 20.000 kr. ekskl. moms.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød. Lokaler er inkluderet i prisen.

20.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”