Workshops

Kultur, vision og strategi

På denne workshop får I et overblik over jeres kultur samt forslag til relevante tiltag, der kan optimere og accelerere jeres strategiske retning mod potentiale, vækst og udvikling.
  • Hvad brænder du og din virksomhed egentlig for?
  • Hvor er I på vej hen?
  • Bakker den nuværende kultur op om visionen?
  • Har I den rigtige strategi? Og kan den implementeres?
  • Hvordan får I som ledelsesteam skabt en kultur hvor det bedste potentiale kan vokse frem i alle?

 

Jeg tilbyder en skræddersyet workshop, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. I får defineret kulturen i jeres virksomhed og får et overblik over jeres vision og værdier. Sammen lægger vi en strategi for det videre arbejde, med relevante tiltag, der kan optimere og accelerere jeres strategiske retning mod potentiale, vækst og udvikling.

Ingen virksomheder er ens, og derfor er strategiarbejde heller ikke en ”opskrift” eller en drejebog, du kan tage ned fra hylden. Du kan lade dig inspirere af andre virksomheder og litteratur, men der vil aldrig være to processer, som er ens. Mit udgangspunkt er altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Herefter er prisen pr. dag 14.000 kr. ekskl. moms.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød. Lokaler er inkluderet i prisen.

14.000 Kr.ekskl. moms. (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.