Individuelle forløb

Executive coaching og ledersparring

Executive coaching og ledersparring hjælper dig til at navigere professionelt og autentisk i din lederrolle. Det giver dig den professionelle sparring du har brug for, når de store og svære beslutninger skal træffes - og reaktionerne på dem skal forstås.

Executive coaching og ledersparring handler om din udvikling som leder - et ansvar mange ledere står helt alene med...

Som leder sidder du ofte alene med de store, essentielle spørgsmål og beslutninger. Executive coaching og ledersparring kan være en hjælp til at få et perspektiv på dine tanker, men det kan også være en hjælp til at arbejde med en helt konkret målsætning. Målsætningen kan være et resultatorienteret mål eller et ønske om forbedring af relationer, bedre lederskab, bevidsthed om egne vaner og reaktionsmønstre eller noget helt andet.

Som leder er den altoverskyggende vigtigste kompetence; balance! Når du som leder kender dig selv og dine reaktionsmønstre, kan du i langt højere grad – og med langt større succes – navigere i din lederrolle og være den professionelle og autentiske leder, som giver følgeskab fra dine medarbejdere. 

Med en klippekort-ordning tilbyder jeg at være din professionelle sparringspartner, når du har brug for det. Med min erfaring og mine mange coachingspecialer i rygsækkken kan jeg give dig et brugbart perspektiv på dine tanker, på konsekvensen af dine beslutninger og på dine medarbejderes reaktioner.

Et samarbejde starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes.

1.500kr. ekskl. moms pr. session (rabat-ordning ved klippekort)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Per Jensen Ståhl, iværksætter

At have Enneagrammet som redskab til at udvikle sig selv som leder er helt unikt. Det har givet mig indsigt i mine udfordringer, styrker og udviklingsmuligheder. Jeg kan nu langt bedre læse mine ansatte, kunder og samarbejdspartnere og kan i højere grad bevidst vælge min adfærd. Udviklingen sker ikke på en dag... små skridt - med Camilla på sidelinjen som en fast partner i samarbejde og sparring.

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."