Individuelle forløb

Executive coaching for ledere

Executive coaching hjælper dig til at navigere professionelt og autentisk i din lederrolle. Ved at komme ind til kernen af din person, kan du fungere som en endnu bedre leder for dine medarbejdere – og for dig selv.

Som leder er den altoverskyggende vigtigste kompetence; selvindsigt! Når du som leder kender dig selv og dine reaktionsmønstre, kan du i langt højere grad – og med langt større succes – navigere i din lederrolle og være den professionelle og autentiske leder, som dine medarbejdere fortjener. Al moderne forskning tyder på, at succesfulde ledere besidder Emotionel Intelligens. At arbejde med sin egen indsigt og udvikling er et godt skridt i den retning!

Executive coaching handler om din udvikling som leder. Som leder sidder du ofte alene med de store, essentielle spørgsmål. De spørgsmål og emner, der virkelig batter. Executive coaching kan være en hjælp til at få et perspektiv på dine tanker og det kan være at arbejde med en helt konkret målsætning. Målsætningen kan være et resultatorienteret mål, men det kan i ligeså høj grad være et ønske om forbedring af relationer, bedre lederskab, bevidsthed om egne vaner og reaktionsmønstre eller noget helt andet.

Med mine mange coachingspecialer i rygsækken, sammensætter jeg et målrettet, individuelt forløb med coaching mod bedre lederskab, personlig indsigt og udvikling.  

Et forløb starter altid med en uforpligtende opstartssamtale i telefonen, hvor kemi, målsætning og tidsperspektiv afstemmes.

1.250kr. ekskl. moms pr. session
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Jensen Ståhl, iværksætter

At have Enneagrammet som redskab til at udvikle sig selv som leder er helt unikt. Det har givet mig indsigt i mine udfordringer, styrker og udviklingsmuligheder. Jeg kan nu langt bedre læse mine ansatte, kunder og samarbejdspartnere og kan i højere grad bevidst vælge min adfærd. Udviklingen sker ikke på en dag... små skridt - med Camilla på sidelinjen som en fast partner i samarbejde og sparring.

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.