Workshops

Værdier og styrker

Hvad er det vi som organisation er særligt dygtige til?
Hvilket behov skal vi dække for vores kunder og interessenter? 
Hvordan får vi skabt et miljø, hvor det bedste potentiale kan vokse frem i alle i organisationen?

Jeg tilbyder en skræddersyet workshop, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. Jeres udbytte er et overblik over jeres individuelle og kollektive værdisæt, særlige styrker samt et indblik i andres perspektiv på jer. I går hjem med forslag til relevante øvelser og tiltag, der kan forbedre jeres udnyttelse af potentialer og skabe højere grad af trivsel, glæde og udvikling.

Ingen virksomheder er ens og derfor er mit udgangspunkt altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Herefter er prisen pr. dag 14.000 kr. ekskl. moms.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød. Lokaler er inkluderet i prisen.

14.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.