Workshops

Værdier og styrker

Hvad er det vi som organisation er særligt dygtige til?
Hvilket behov skal vi dække for vores kunder og interessenter? 
Hvordan får vi skabt et miljø, hvor det bedste potentiale kan vokse frem i alle i organisationen?

Jeg tilbyder en skræddersyet workshop, hvor vi sammen gennemgår disse spørgsmål og meget mere. Jeres udbytte er et overblik over jeres individuelle og kollektive værdisæt, særlige styrker samt et indblik i andres perspektiv på jer. I går hjem med forslag til relevante øvelser og tiltag, der kan forbedre jeres udnyttelse af potentialer og skabe højere grad af trivsel, glæde og udvikling.

Ingen virksomheder er ens og derfor er mit udgangspunkt altid den konkrete virksomhed, personerne i den og den aktuelle situation.

Praktisk info

Et forløb starter altid med et uforpligtende opstartsmøde, hvor kemi, målsætning, tidsperspektiv og ressourcer afstemmes. Herefter er prisen pr. dag 14.000 kr. ekskl. moms.

Forløbet kan afholdes i mine lokaler i Birkerød. Lokaler er inkluderet i prisen.

14.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.