Kurser og uddannelse

Lederkursus

Styrk dine ledelsesmæssige kompetencer
– hvis du vil videre i din udvikling.

Er der behov for at få sat fokus på lederskab i jeres virksomhed? Behov for at lederne får det fulde perspektiv på sig selv, medarbejderne og eget lederskab?

Så kan dette forløb være noget for jeres virksomhed.

Forløbet giver dig mulighed for at sætte fokus på dine styrker og dine kompetencer - men også for at udvikle de sider af dig selv, du måske aldrig rigtig har fået givet det rette fokus. Det giver dig et perspektiv på dig selv som person, på dine forskellige roller og på din måde at være leder på.

At styrke sine ledelsesmæssige kompetencer kræver mod! Mod til at komme tættere på dig selv og gennemgå en både personlig og professionel udvikling. Forløbet sætter dig i stand til at lede dig selv i den retning, der gør dig glad, og hvor du fungerer bedst. Herigennem vil du forbedre din måde at varetage rollen som leder på – både overfor andre og overfor dig selv.

I løbet af kursusrækken på 4 moduler, vil du blive præsenteret for nogle af de bedste og mest anvendte værktøjer til selvindsigt, samt samarbejds- og ledelsesværktøjer fra erhvervslivet. Læs mere om modulerne >

Praktisk info

Prisen er 19.900 kr. ekskl. moms pr. deltager for hele forløbet inkl. forplejning, kursusmateriale, relevant litteratur, 3 sessioner individuel coaching samt IEQ9 PRO-rapport Integrative Enneagram Soloutions (41 sider).

Du vil få udleveret et bevis for din deltagelse i forløbet, der beskriver de færdigheder, du har opnået i forløbet. Det kræver, at du deltager alle dage på alle moduler.

4 moduler á 2 eller 3 dage, alle dage kl. 9-17.

Kurserne afholdes i jeres virksomhed eller i mine kursuslokaler i Birkerød. Det er også en mulighed at være på blandende hold sammen med andre, ligestillede ledere. Kontakt mig for aktuelle hold og muligheder.

Alle moduler er uden PC, mobiltelefon etc., så du får det bedst mulige udbytte af undervisningen. Der vil være mulighed for at tjekke mails og besvare opkald i frokostpausen.

19.900kr. ekskl. moms pr. deltager
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.