Kurser og uddannelse

Lederkursus

Styrk dine ledelsesmæssige kompetencer
– hvis du vil videre i din udvikling.

Er der behov for at få sat fokus på lederskab i jeres virksomhed? Behov for at lederne får det fulde perspektiv på sig selv, medarbejderne og eget lederskab?

Så kan dette forløb være noget for jeres virksomhed.

Forløbet giver dig mulighed for at sætte fokus på dine styrker og dine kompetencer - men også for at udvikle de sider af dig selv, du måske aldrig rigtig har fået givet det rette fokus. Det giver dig et perspektiv på dig selv som person, på dine forskellige roller og på din måde at være leder på.

At styrke sine ledelsesmæssige kompetencer kræver mod! Mod til at komme tættere på dig selv og gennemgå en både personlig og professionel udvikling. Forløbet sætter dig i stand til at lede dig selv i den retning, der gør dig glad, og hvor du fungerer bedst. Herigennem vil du forbedre din måde at varetage rollen som leder på – både overfor andre og overfor dig selv.

I løbet af kursusrækken på 4 moduler, vil du blive præsenteret for nogle af de bedste og mest anvendte værktøjer til selvindsigt, samt samarbejds- og ledelsesværktøjer fra erhvervslivet. Læs mere om modulerne >

Praktisk info

Prisen er 19.900 kr. ekskl. moms pr. deltager for hele forløbet inkl. forplejning, kursusmateriale, relevant litteratur, 3 sessioner individuel coaching samt IEQ9 PRO-rapport Integrative Enneagram Soloutions (41 sider).

Du vil få udleveret et bevis for din deltagelse i forløbet, der beskriver de færdigheder, du har opnået i forløbet. Det kræver, at du deltager alle dage på alle moduler.

4 moduler á 2 eller 3 dage, alle dage kl. 9-17.

Kurserne afholdes i jeres virksomhed eller i mine kursuslokaler i Birkerød. Det er også en mulighed at være på blandende hold sammen med andre, ligestillede ledere. Kontakt mig for aktuelle hold og muligheder.

Alle moduler er uden PC, mobiltelefon etc., så du får det bedst mulige udbytte af undervisningen. Der vil være mulighed for at tjekke mails og besvare opkald i frokostpausen.

19.900kr. ekskl. moms pr. deltager
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."