Kurser og uddannelse

Stress – forebyggelse og håndtering

På denne kursusdag sætter vi fokus på, hvad stress egentlig er, og hvordan det påvirker vores hjerne og vores fysik. I får konkrete redskaber til at forebygge og håndtere stress på jeres arbejdsplads.

Stressudfordringer er efterhånden en del af dagligdagen i de fleste virksomheder. Når vi er stressede er vi ikke altid den udgave af os selv, som vi ønsker at være. Stress smitter alvorligt af på vores adfærd og på vores påvirkning på andre og påvirker ikke bare vores arbejdsglæde, men også vores kreativitet og effektivitet.

Stress er derfor også en fælles interesse – og et fælles ansvar – at få håndteret i tide!

På kurset "Stress – forebyggelse og håndtering" sætter vi fokus på, hvad stress egentlig er, og hvordan det påvirker vores hjerne og vores fysik.

  • Hvad sker der i os, når glasset bliver for fyldt?
  • Hvorfor stresses mennesker af vidt forskellige ting – og på vidt forskellige måder?
  • Hvordan kommer vi tilbage til at være en sund udgave af os selv med energi og overskud?
  • Og hvordan undgår vi, at glasset bliver for fyldt igen?

Vi har således både fokus på stressårsager, metoder og teknikker til afstresning, konkrete værktøjer til at forebygge stress hos dig selv samt på at optimere kulturen på din arbejdsplads.

Praktisk info

Prisen for en kursusdag om stress er 20.000 kr. ekskl. moms. I prisen er inkluderet lokaler (i Birkerød) op til 15 deltagere.

Kontakt mig på mail@prospectu.dk eller på 53639432 hvis du vil vide mere eller har brug for en reference.

20.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."