Kurser og uddannelse

Stress – forebyggelse og håndtering

På denne kursusdag sætter vi fokus på, hvad stress egentlig er, og hvordan det påvirker vores hjerne og vores fysik. I får konkrete redskaber til at forebygge og håndtere stress på jeres arbejdsplads.

Stressudfordringer er efterhånden en del af dagligdagen i de fleste virksomheder. Når vi er stressede er vi ikke altid den udgave af os selv, som vi ønsker at være. Stress smitter alvorligt af på vores adfærd og på vores påvirkning på andre og påvirker ikke bare vores arbejdsglæde, men også vores kreativitet og effektivitet.

Stress er derfor også en fælles interesse – og et fælles ansvar – at få håndteret i tide!

På kurset "Stress – forebyggelse og håndtering" sætter vi fokus på, hvad stress egentlig er, og hvordan det påvirker vores hjerne og vores fysik.

  • Hvad sker der i os, når glasset bliver for fyldt?
  • Hvorfor stresses mennesker af vidt forskellige ting – og på vidt forskellige måder?
  • Hvordan kommer vi tilbage til at være en sund udgave af os selv med energi og overskud?
  • Og hvordan undgår vi, at glasset bliver for fyldt igen?

Vi har således både fokus på stressårsager, metoder og teknikker til afstresning, konkrete værktøjer til at forebygge stress hos dig selv samt på at optimere kulturen på din arbejdsplads.

Praktisk info

Prisen for en kursusdag om stress er 16.000 kr. ekskl. moms. I prisen er inkluderet lokaler (i Birkerød) op til 15 deltagere.

Kontakt mig på mail@prospectu.dk eller på 53639432 hvis du vil vide mere eller har brug for en reference.

16.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.