Kurser og uddannelse

Optimering af præstationsevne – individuelt og kollektivt

Præsterer du og dine medarbejdere bedst muligt, når det gælder? Eller har I sommetider følelsen af at kunne trives – og dermed præstere – bedre?

Sæt fokus på trivsel på arbejdspladsen – og du vil opleve, at I præsterer bedre, samarbejder bedre, er mere effektive og mindre syge!

Mange brancher kræver i dag specialiseret viden, indsigt og skarpe løsninger, hvilket stiller store krav til medarbejdernes præstationer.

Vi har sammensat en intensiv og yderst lærerig kursusdag til jeres virksomhed. Sammen sætter vi fokus på at øge jeres præstationsevne og trivsel, så I som ledere og medarbejdere får mentalt og fysisk overskud i en krævende hverdag.

 

Få mentalt og fysisk overskud i en presset hverdag

De høje krav til vores præstationer kræver fysisk og mental balance. Udfordringerne i samfundet generelt med mistrivsel, overvægt, fysisk inaktivitet, bekymringer, oplevet stress i dagligdagen og søvnproblemer har dog aldrig været mere udtalte, end de er i dag*. For mange er lange arbejdsdage, stillesiddende arbejde og generelt stort tidspres blevet hverdagskost...

Alt dette kan meget let lede til en uhensigtsmæssig livsstil. Uhensigtsmæssig livsstil øger sygefraværet og reducerer vores præstationsevne, glæde og trivsel i hverdagen – såvel på arbejdspladsen som i privatlivet. Fx er det estimeret, at søvnmangel og dårlig søvnkvalitet koster hver eneste arbejdende dansker 7,8 sygedage pr. år **.

På denne kursusdag dykker vi ned i de mentale og fysiologiske parametre, der influerer på vores individuelle og ikke mindst vores fælles præstationsevne.

I udstyres med en værktøjskasse fyldt med viden, inspiration og redskaber til anvendelse her og nu, så bevidste og hensigtsmæssige valg i dagligdagen understøtter og bidrager til at skabe en følelse af mentalt og fysisk overskud.

Flere eksempler viser, at tiltag, som gavner medarbejdernes fysiske og mentale trivsel, i høj grad også gavner virksomhederne og at hver krone investeret i medarbejdernes sundhed giver en besparelse på op til 12 kroner på bundlinjen ***.

Kontakt mig for yderligere information og pris for jeres virksomhed.

 

* Jf. Den nationale sundhedsprofil, 2017 – Sundhedsstyrelsen
** Jenum P. Søvn. Munksgaard, 2013
*** https://www.avisen.dk/top-det-er-en-god-forretning-for-chefen-at-blande-si_391911.aspx

 

Dette kursus udbydes...

... i samarbejde med Raundahl Performance

Lars Raundahl Rasmussen er uddannet idrætsfysiolog og fysioterapeut og har været involveret i præstationsoptimering og rehabilitering i eliteidræt indenfor fodbold (SIF, FCM og AGF), elitehåndbold (Skjern Håndbold, BSV og KIF Kolding), samt individuel præstationsoptimering af atleter inden for verdenseliten (ishockey, speedway mv.). Lars er grundlægger af Raundahl Performance, som har specialiseret sig i livsstilsændring, præstationsoptimering og rehabilitering af grupper og individer.

Se mere på; www.raundahlperformance.dk.

Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Jensen Ståhl, iværksætter

At have Enneagrammet som redskab til at udvikle sig selv som leder er helt unikt. Det har givet mig indsigt i mine udfordringer, styrker og udviklingsmuligheder. Jeg kan nu langt bedre læse mine ansatte, kunder og samarbejdspartnere og kan i højere grad bevidst vælge min adfærd. Udviklingen sker ikke på en dag... små skridt - med Camilla på sidelinjen som en fast partner i samarbejde og sparring.

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.