Kurser og uddannelse

Optimering af præstationsevne – individuelt og kollektivt

Præsterer du og dine medarbejdere bedst muligt, når det gælder? Eller har I sommetider følelsen af at kunne trives – og dermed præstere – bedre?

Sæt fokus på trivsel på arbejdspladsen – og du vil opleve, at I præsterer bedre, samarbejder bedre, er mere effektive og mindre syge!

Mange brancher kræver i dag specialiseret viden, indsigt og skarpe løsninger, hvilket stiller store krav til medarbejdernes præstationer.

Vi har sammensat en intensiv og yderst lærerig kursusdag til jeres virksomhed. Sammen sætter vi fokus på at øge jeres præstationsevne og trivsel, så I som ledere og medarbejdere får mentalt og fysisk overskud i en krævende hverdag.

 

Få mentalt og fysisk overskud i en presset hverdag

De høje krav til vores præstationer kræver fysisk og mental balance. Udfordringerne i samfundet generelt med mistrivsel, overvægt, fysisk inaktivitet, bekymringer, oplevet stress i dagligdagen og søvnproblemer har dog aldrig været mere udtalte, end de er i dag*. For mange er lange arbejdsdage, stillesiddende arbejde og generelt stort tidspres blevet hverdagskost...

Alt dette kan meget let lede til en uhensigtsmæssig livsstil. Uhensigtsmæssig livsstil øger sygefraværet og reducerer vores præstationsevne, glæde og trivsel i hverdagen – såvel på arbejdspladsen som i privatlivet. Fx er det estimeret, at søvnmangel og dårlig søvnkvalitet koster hver eneste arbejdende dansker 7,8 sygedage pr. år **.

På denne kursusdag dykker vi ned i de mentale og fysiologiske parametre, der influerer på vores individuelle og ikke mindst vores fælles præstationsevne.

I udstyres med en værktøjskasse fyldt med viden, inspiration og redskaber til anvendelse her og nu, så bevidste og hensigtsmæssige valg i dagligdagen understøtter og bidrager til at skabe en følelse af mentalt og fysisk overskud.

Flere eksempler viser, at tiltag, som gavner medarbejdernes fysiske og mentale trivsel, i høj grad også gavner virksomhederne og at hver krone investeret i medarbejdernes sundhed giver en besparelse på op til 12 kroner på bundlinjen ***.

Kontakt mig for yderligere information og pris for jeres virksomhed.

 

* Jf. Den nationale sundhedsprofil, 2017 – Sundhedsstyrelsen
** Jenum P. Søvn. Munksgaard, 2013
*** https://www.avisen.dk/top-det-er-en-god-forretning-for-chefen-at-blande-si_391911.aspx

 

Dette kursus udbydes...

... i samarbejde med Raundahl Performance

Lars Raundahl Rasmussen er uddannet idrætsfysiolog og fysioterapeut og har været involveret i præstationsoptimering og rehabilitering i eliteidræt indenfor fodbold (SIF, FCM og AGF), elitehåndbold (Skjern Håndbold, BSV og KIF Kolding), samt individuel præstationsoptimering af atleter inden for verdenseliten (ishockey, speedway mv.). Lars er grundlægger af Raundahl Performance, som har specialiseret sig i livsstilsændring, præstationsoptimering og rehabilitering af grupper og individer.

Se mere på; www.raundahlperformance.dk.

Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”