Kurser og uddannelse

Kommunikation og personlig gennemslagskraft

En stor del af en lederrolle er at kunne kommunikere sit budskab klart, tydeligt og autentisk. Det gælder både over for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i øvrigt. På dette kursus sætter vi fokus på dig og din personlige gennemslagskraft.

Som leder af ambitiøse mennesker i ”hjernearbejdende” virksomheder er det særligt vigtigt at fremstå autentisk og tillidsvækkende. For at kunne levere et budskab overbevisende og med autenticitet, har vi brug for at kende vores drivkraft og værdier bag budskabet.

På kurset gennemgår vi teorien bag det tydelige budskab og opbygningen af en præsentation. Hvordan sikrer du, at dit budskab kommer tydeligt ud? Hvordan fastholder du interessen hos dine tilhørere?

Find din personlige stil. Personlig gennemslagskraft ligger i høj grad i de usagte signaler, hvorfor vi også gennemgår og øver de forskellige metoder inden for præsentation og tale. Nøglen til at blive en mere karismatisk taler ligger i at finde sin egen personlige stil. 

Hvordan fungerer din modtagers hjerne ved overlevering af dit budskab? Vi gennemgår interessant teori fra hjerneforskningen, så du kommer hjem med konkrete redskaber til at forbedre din kommunikation med dine modtagere.

Hvorfor reagerer nogle typer anderledes på feedback end andre typer? Du får konkrete værktøjer til at håndtere feedbacksituationer, så dit budskab til medarbejderen, teamet eller kunden bliver modtaget på den måde, du havde til hensigt.

En hverdag i erhvervslivet er ofte præget af uforudsete udfordringer, spændende henvendelser og pludseligt opståede møder. Det stiller store krav til vores omstillingsparathed. Vi træner derfor også på dette kursus vores hjerne til at kunne reagere hurtigt og kreativt på uventede input fra medarbejdere eller tilhørere, ligesom vi kommer til at træne det at fremlægge et budskab for hinanden.

Bag alle gode talere ligger nemlig én fællesnævner: øvelse! Og det er det, vi har fokus på, på dette kursus.

Praktisk info

Prisen for en kursusdag om Kommunikation og personlig gennemslagskraft er 16.000 kr. ekskl. moms. I prisen er inkluderet lokaler (i Birkerød) op til 15 deltagere. Jeg anbefaler, at kurset løber over 2 dage.

Kontakt mig på mail@prospectu.dk eller på 53639432 hvis du vil vide mere eller har brug for en reference.

16.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

Mette Høygaard Michaelsen, HR Director Northern Europe, JELD-WEN

”Et samarbejde med Camilla kan ikke undgå at føre til øget indsigt og tankevækkende input. Camilla ved, hvad hun taler om, og så er hun tilmed en energisk og engageret formidler.”