Kurser og uddannelse

Enneagrammet – og den effektive arbejdsplads

Vi investerer dagligt hele vores person i vores arbejde! Og for at blive den bedste udgave af os selv, skal vi kende vores egne mønstre, udfordringer og potentialer – og lære at udnytte dem. Det er kun sådan, vi formår at få andre med os!

Enneagrammet er et professionelt og effektivt værktøj til at få indsigt i drivkraft, reaktionsmønstre og roller. Det giver et helt unikt perspektiv på de dynamikker, der udspiller sig, når du samarbejder og kommunikerer med andre.

Ved at have dybdegående kendskab til os selv, kan vi helt autentisk og naturligt fungere som den bedste udgave af os selv, den bedste rollemodel for vores omverden og for de medarbejdere, vi udfører en lederrolle overfor. 

Ved brug af Enneagrammet får du indsigt i, hvordan du mest optimalt kan håndtere opgaver, samarbejde og udfordringer – både på individuelt plan, i teamet og på ledelsesmæssigt plan.

På kurset sætter vi fokus på jeres virksomhed og medarbejdernes evne til at navigere som medarbejder, blandt medarbejdere og i en lederrolle – i en verden i forandring. Vi arbejder med teorien bag de forskellige personlighedstyper i Enneagrammet med henblik på at udbrede forståelsen af vores kolleger og – ikke mindst – os selv. Vi gennemgår praktiske værktøjer til håndtering af forskellige udfordringer, som I kan tage med jer hjem til jeres dagligdag i virksomheden - til glæde for trivsel, samarbejde og effektivitet.

 

Enneagrammet kan som værktøj i organisationer bl.a. hjælpe med at besvare følgende spørgsmål: 

  • Hvordan håndterer jeg selv dagligdagens udfordringer professionelt og med overskud?
  • Hvordan reagerer jeg under pres?
  • Hvilke unikke ressourcer rummer jeg – og hvilke rummer mine kolleger?
  • Hvad er det, min kollega tror på og værdsætter, siden vekommende reagerer?
  • Hvilken rolle kan jeg selv spille i at påvirke samarbejdet og kulturen i en positiv retning?

Praktisk info

Kursusdagen om "Enneagrammet - og den effektive arbejdsplads" kan skræddersyes efter jeres behov. Jeg anbefaler, at kurset afholdes over 2-5 dage, afhængigt af behov. Dagene kan være adskilt tidsmæssigt.

Kontakt mig for yderligere information og en drøftelse om den optimale løsning for din virksomhed.

Prisen for en kursusdag om Enneagrammet er 20.000 kr. ekskl. moms. I prisen er inkluderet lokaler (i Birkerød) op til 15 deltagere.

20.000kr. ekskl. moms (pr. dag)
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"