Konflikthåndtering

15.06.2021 14.30 - 16.30 Høveltevej 70, 3460 Birkerød

Hvordan vi undgår at dræne resultatskabelsen!

Hvor meget tid spilder I på ineffektive møder, misforståelser og undertrykte konflikter? I de fleste virksomheder vil svaret være: Alt for meget! Hvordan er det dog gået til, at noget så uproduktivt er blevet så almindelig en del af dagligdagen i en professionel virksomhed?

Det er der en helt, naturlig forklaring på; fordi langt de fleste mennesker foretrækker, at et samarbejde foregår i en behagelig og positiv stemning... Og konflikter er for de fleste af os noget af det mest ubehagelige og energidrænende vi kan forestille os. Så det er ikke så underligt, at vi forsøger at undgå det - eller i hvert fald at undertrykke det.

For at en organisation kan udvikle sig, er det dog helt nødvendigt, at konflikterne tages - på en konstruktiv facon, naturligvis. Desværre er det lettere sagt end gjort...

For hvornår er en konflikt faktisk konstruktiv, udviklende og resultatskabende? Hvornår kammer en konflikt over til at blive ukonstruktiv, energi- og resultatdrænende? Og hvorfor har vi så svært ved at finde ind til kernen af konflikten, gribe fat om "nældens rod" og få det bagvedliggende budskab frem?

Det er MEGET vigtige spørgsmål, som alle ledere har brug for at være bevidste om, for at sikre fokus på resultatskabelse i organisationer.

 

Har du lyst til at blive inspireret?

Så kom til gratis inspirationseftermiddag om, hvordan du skelner mellem konstruktive og ukonstruktive konflikter og hvordan du kan arbejde med at få konfliktens vigtige budskab frem. Det kræver mod, overskud og lederskab! Men det er indsatsen værd og øger både trivsel og effektivitet for dig og dem du opnår resultater igennem:

  • Hvornår er konflikt helt nødvendig for udvikling?
  • Hvordan skelner du mellem konstruktiv og ukonstruktiv konflikt?
  • Hvilke forskellige persontyper reagerer på hvad, hvordan og hvorfor?
  • Konkrete værktøjer du kan arbejde videre med - for dig selv og i dit team!

Arrangementet er gratis og foregår hos Prospectu i Birkerød. Der vil også være lidt godt til ganen.

Camilla Mehlsen

mail@prospectu.dk tlf: 53 63 94 32
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Jane Kappel, Tax Manager, Redmark

"Camillas kursus har givet mig en dybere forståelse for, hvorfor forskellige mennesker reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Jeg har derudover lært mig selv meget bedre at kende. Alle ledere burde tage et Enneagramkursus hos Camilla – det ville give dem en bedre forståelse for deres medarbejdere, og forbedre klimaet i enhver organisation. Camilla er desuden en dygtig underviser, der forstår at formidle stoffet på en spændende og meget nærværende måde."

Partner i ét af revisionshusene i Big4

"Vi er begyndt at kommunikere på en helt anden måde i ledergruppen. Faktisk sådan, at vores medarbejdere har spurgt til det..."

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.