Enneagrammet

17.08.2021 14.30 – 16.30 Høveltevej 70, 3460 Birkerød

Et effektiviserende og optimerende værktøj til selvindsigt

Ofte er vores hverdag præget af deadlines, tidspres og høje forventninger. Det pres gør, at vi er mere tilbøjelige til at reagere pr. automatik og dermed på den måde, vi har fået ”programmeret ind” i vores impulssystem. Det hænder at vi også på arbejdspladsen kommer til at være den knap så gode udgave af os selv…

Vi kan ikke gå på arbejde uden vores personlighed... I vores personlighed ligger en god portion mønstre, værdier og synspunkter. Alt sammen et "filter", der fortæller os, hvad der er rigtig og forkert - godt og dårligt. Udfordringen er, at vi har en tendens til at tro, at alle andre har samme "filter" som os og dermed ser verden på samme måde som vi selv gør. Det er her de store udfordringer og konflikter opstår...

Med indsigt i og forståelse for forskellige mønstre, værdier og synspunkter, kan vi dog langt bedre håndtere os selv i disse situationer – hvilket er til stor gavn for os selv, men også for vores tilgang til kunder, kolleger og arbejdsopgaver.

En dygtig leder er en selvindsigtsfuld leder! Det kræver en god portion MOD at indse dette og – ikke mindst – at handle på det.

Har du lyst til at blive inspireret?

Så kom til gratis inspirationseftermiddag om enneagrammet. Kom og hør om, hvad teorien og tankerne bag enneagrammet kan gøre for dig, dit team og din virksomhed: og få inspiration til, hvad du selv kan arbejde videre med for at lære at håndtere dig selv og andre i din virksomhed og dit team:

  • Hvilke faktorer styrer de forskellige typers reaktionsmønstre?
  • Hvad motiveres de forskellige typer af?
  • Hvordan reagerer de forskellige typer i konfliktsituationer?
  • Hvordan kommunikerer vi bedst muligt til typerne?
  • Konkrete værktøjer du kan arbejde videre med - for dig selv og dit team!

Hvis du har lyst til at læse mere, har jeg skrevet en artikel om de Enneagrammets anvendelse på arbejdspladsen. Find den her. De fyldige og gennemarbejdede rapporter fra Integrative Enneagram Solutions er helt unikke udviklings- og ledelsesværktøjer! Både på det personlige plan, men i høj grad også på det professionelle plan. For at kunne forstå og agere med andre, har vi brug for at forstå os selv... Se mere her og her.

Arrangementet er gratis og foregår hos Prospectu i Birkerød. Der vil også være lidt godt til ganen.

Camilla Mehlsen

mail@prospectu.dk tlf: 53 63 94 32
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Anne Skjødt Møller, HR Partner, DIS Study Abroad

”Camilla er en meget dygtig formidler. Det er en imponerende viden hun har om selvindsigt og -udvikling. Hun formår at præsentere sine budskaber med overbevisning og indlevelse, så den enkelte får konkrete værktøjer at bruge efter hendes kurser er afsluttede.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.