Emotionel intelligens

21.04.2020 14.30 – 16.30 Høveltevej 70, 3460 Birkerød

Hvordan bevidst lederskab øger produktiviteten!

Fortsætter jeres møder EFTER møderne - måske ved kaffeautomaten? Eller bliver agendaen lige "klappet af" med få udvalgte (alliancer) FØR mødet?

Skjulte agendaer er en del af hverdagen i mange virksomheder, og det skaber en virkelig uproduktiv kultur! Frustrationer, misforståelser, sladder og tidsspilde er ofte en direkte konsekvens af skjulte agendaer og politisk spil. Vi ved det egentlig godt... Men hvorfor deltager vi så i det? Hvorfor bidrager vi ikke til at stoppe det?

Det er der en helt, simpel forklaring på; fordi vi er mennesker! Og fordi vi som mennesker ikke hele tiden er bevidste om, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Ved at blive mere bevidste i vores lederskab - både af os selv og andre - kan vi i stedet bidrage til en produktiv og empatisk kultur. 

Bevidst lederskab indebærer bl.a. evnen til at opdage egne emotioner (følelser) og håndtere reaktionerne på dem. Men det indebærer også at være opmærksom på andres emotioner og evne at respondere empatisk på dem.

Når vi sætter fokus på vores evne til at håndtere os selv og hinanden i pressede situationer, kan vi opnå et konstruktivt og produktivt samarbejde.

Der er ingen tvivl om, at bevidst (og dermed emotionelt intelligent) lederskab har en enorm effekt de menneskelige resultater. Men det har i høj grad også en effekt på de økonomiske resultater! Mange er dog i tvivl om, hvordan de skal gribe det an...

Har du lyst til at blive inspireret?

Så kom til gratis inspirationseftermiddag om, hvordan du kan arbejde med bevidst lederskab og emotionel intelligens. Kom og hør om, hvordan du helt konkret kan gribe det an og hvilken betydning dit arbejde med dette har for dig, dit team og din virksomhed:

  • Hvad sker der, når du lader følelserne styre dig på jobbet? Og hvordan kan du bruge dette konstruktivt?
  • Hvordan lærer du at vælge dine reaktioner mere bevidst når du bliver "trigget"?
  • Hvordan styrker du samspillet i teamet vha. indsigt og forståelse?
  • Hvad siger forskningen?
  • Konkrete værktøjer du kan arbejde videre med - for dig selv og i dit team!

Hvis du har lyst til at læse mere, har jeg skrevet en artikel om, hvordan du kan øge din emotionelle intelligens. Find den her.

Arrangementet er gratis og foregår hos Prospectu i Birkerød. Der vil også være lidt godt til ganen.

Camilla Mehlsen

mail@prospectu.dk tlf: 53 63 94 32
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Kursusdeltager på Selvindsigt og ledelse af mennesker

"Det har været et fantastisk kursus - det burde være obligatorisk for alle ledere!"

Økonomidirektør i en produktionsvirksomhed på Sjælland

"Vi fik virkelig noget at tænke over efter et par dage hos Camilla!"

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.