Bevidst lederskab

20.04.2021 14.30 – 16.30 Høveltevej 70, 3460 Birkerød

Hvordan emotionel intelligens øger produktiviteten!

Sammenbidt irritation, åbenlys frustration eller himmelvendte øjne? Egentlig er det lige meget, hvilken form det kommer i! Konsekvensen er den samme; misforståelser, modarbejdende kolleger, alliancer, tidsspilde og sladder er alt sammen en direkte konsekvens af disse (ubevidste) emotionelle udbrud på arbejdspladsen. Alt sammen noget, der er med til at skabe en virkelig uproduktiv kultur!

Og vi ved det egentlig godt... Når mødet fortsætter efter mødet (måske på sms under teams-mødet, i telefonen senere på dagen - eller på gangen og ved kaffeautomaten?) med sladder og meningsudveksling om andre i organisationen, så er det ikke helt rigtigt. Vi kan bare ikke udsige os fristelsen til at tale lidt om hinanden bag hinandens rygge. Men når vi godt ved, det er forkert, hvorfor deltager vi så i det? Og hvorfor bidrager vi ikke til at stoppe det?

Det er der en helt, simpel forklaring på; fordi vi som mennesker har en enorm drivkraft til at søge fællesskaber OG at vi ikke hele tiden er bevidste om, hvad vi gør og hvorfor vi gør det. Vi er i utrolig høj grad styret af vores emotionelle impulssystem. Kun ved at blive mere bevidste i vores lederskab (af os selv og andre) kan vi skabe en mere ærlig, nysgerrig og empatisk kultur, som i sidste ende giver en langt mere produktiv organisation!

Den nuværende situation har bestemt ikke gjort behovet for bevidst lederskab mindre... Det er lige nu, de "bløde" kompetencer for alvor kommer på prøve! De kompetencer der bidrager til et godt samarbejde, hvor vi forstår at få det optimale ud af alles bidrag, bliver afgørende for virksomhedernes evne til at komme styrket ud på den anden side.  

Der er ingen tvivl om, at bevidst lederskab har en enorm effekt på trivslen og de menneskelige resultater. Men utallige studier viser også, at det i høj grad har en effekt på de økonomiske resultater

Har du lyst til at blive inspireret?

Så kom til gratis inspirationseftermiddag om, hvordan du kan arbejde med bevidst lederskab og emotionel intelligens. Kom og hør om, hvordan du helt konkret kan gribe det an og dermed hæve produktiviteten for dig og dem, du opnår resultater igennem:

  • Hvad sker der, når du lader følelserne styre dig på jobbet? Og hvordan kan du bruge dette konstruktivt?
  • Hvordan lærer du at vælge dine reaktioner mere bevidst?
  • Hvordan styrker du samspillet i teamet ved hjælp af indsigt og forståelse?
  • Konkrete værktøjer du kan arbejde videre med - for dig selv og i dit team!

Hvis du har lyst til at læse mere, har jeg skrevet en artikel om, hvordan du kan øge din emotionelle intelligens. Find den her.

Arrangementet er gratis og foregår hos Prospectu i Birkerød. Der vil også være lidt godt til ganen.

Camilla Mehlsen

mail@prospectu.dk tlf: 53 63 94 32
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

Per Thomas Dahl, Direktør, CLT Denmark A/S

”Super indsigtsfuldt kursus hvor selvindsigt kombineret med viden om de øvrige personprofiler fra Enneagrammet, helt klart vil bidrage positivt til min interaktion med omverdenen og i særdeleshed i mit daglige lederskab. Camilla er saglig, dygtig og meget nærværende som underviser og facilitator.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.