De fem Dysfunktioner

20.04.2021 14.30 – 16.30 Høveltevej 70, 3460 Birkerød

Hvor velfungerende er din ledergruppe?

Langsigtet succes i din virksomhed er 100 % afhængig af, hvor godt din ledergruppe fungerer!

At være velfungerende som gruppe handler om, i hvor høj grad I har tillid til hinanden, har sunde konflikter og ufiltreret meningsudveksling, formår at skabe klarhed og tage ejerskab og – ikke mindst – holder hinanden ansvarlige!

The Five Behaviors of a Cohesive Team” – eller på dansk; ”De 5 adfærdsmønstre i et velfungerende team” er en model, hvor fokus er at identificere og arbejde med de adfærdsmønstre, som ifølge forskningen resulterer i et velfungerende team.

Modellen, med det tilhørende måleværktøj og rapporter, er yderst interessant og giver et godt udgangspunkt for at arbejde med den adfærd, der fremmer sammenhængskraft og præstation.

Har du lyst til at blive inspireret?

Så kom til gratis inspirationseftermiddag om modellen og måleværktøjet. Kom og hør om, hvad teorien og tankerne bag modellen kan gøre for dig og dit team og få inspiration til, hvad du selv kan arbejde videre med for at få endnu bedre resultater i din virksomhed og i dit team.

Hvis du har lyst til at læse mere, har jeg skrevet en artikel om de 5 typiske dysfunktioner i teams. Find den her.

Arrangementet er gratis og foregår hos Prospectu i Birkerød. Der vil også være lidt godt til ganen.

Camilla Mehlsen

mail@prospectu.dk tlf: 53 63 94 32
Lad os tage en snak

Book et møde

Tag Skridtet
Inspiration

Tilmeld nyhedsbrev

Tag Skridtet
inspirator camilla mehlsen

Sådan øger du din emotionelle intelligens

Vi er helt primalt dybt afhængige af hinanden og af at være en del af et fællesskab! Ved hjælp af Emotionel Intelligens kan vi opbygge og fastholde bæredygtige relationer.

Formålet med at arbejde med emotionel intelligens er, at skabe indsigt i vores påvirkning på omgivelserne og give os redskaber til at optimere dette. Vi har som mennesker nemlig et stort behov for evnen til at bygge og fastholde produktive relationer. Det er en nødvendighed for at kunne indgå konstruktivt…

LÆS HELE ARTIKLEN
ydelserne

Prospectu tilbyder

Prospectu tilbyder kurser, workshops og individuelle forløb for ledere og virksomheder.

Kurser og uddannelse

Prospectu tilbyder skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb for ledere og virksomheder. Kurserne er en kombination af teori, håndgribelige budskaber og konkrete værktøjer, som kan skabe en forandring i jeres organisation.

Læs mere

Workshops

I Prospectus workshops sættes der fokus på relevante udfordringer for jeres virksomhed. Sammen arbejder vi med jeres strategiske retning, så I får et nyt perspektiv på jeres udfordring og forslag til relevante tiltag.

Læs mere

Individuelle forløb

Med rigtig mange coachingspecialer i rygsækken, sammensættes et målrettet, individuelt forløb med coaching, som sigter mod personlig indsigt og udvikling.

Læs mere
Kundeudtalelser

Det siger mine kunder

Morten Lønsbo, Partner, statsautoriseret revisor, GLB Revision

”Det har været en sand fornøjelse at have Camilla som coach. Hun havde nemt ved at forstå mig og havde de rigtige løsninger på mine udfordringer, som jeg havde på min rejse. Hun hjalp mig virkelig meget med at få min viden ud på en præsentabel måde, og jeg dermed fik mere styr på min nervøsitet.”

CEO efter et forløb i Executive Coaching

"Jeg har fået et helt andet perspektiv på mig selv som leder - hårdt at indse min egen rolle, men også utrolig givende at mærke responsen hos mine medarbejdere."

Markus Clausen, Revisor HD-R, Kvist & Jensen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

”Kurset har givet mig en meget bedre forståelse for mine egne handlingsmønstre, og hvad jeg skal være opmærksom på omkring mig selv i en hektisk dagligdag.”

Cookies- og privatlivspolitk

Al udvikling tager udgangspunkt i netop DIG – det gælder også i forhold til min hjemmeside. Jeg indsamler derfor nogle informationer om dig og dit besøg, så jeg løbende kan forbedre hjemmesiden og mine ydelser. Alle dine oplysninger beskyttes naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ved at trykke ”Det er ok med mig” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.